News - Netspot blog

Netspot presentation in Berlin

Our team presented Netspot platform in front of investors alongside with other czech Start-Ups at the Czech embassy in Berlin.

Read all actualities

Netspot at It exhibition Cebit in Hannover

Netspot will be presented at IT exhibition and conference CeBIT 2015 in Hannover. Come and visit our stand from 16.3. to 20.3.2015! 

Read all actualities

Netspot neruší radary a jiné služby

Media začátkem ledna informují o tom, že více než 60 % WiFi sítí v ČR porušuje podmínky všeobecného oprávnění a ruší tak signál jiných služeb (zejména meteorologických radarů).

Netspoty tyto služby neruší a podmínky všeobecného oprávnění tak neporušují – frekvence, na kterých Netspoty pracují, mají dostatečný odstup od frekvencí používaných radary a jinými zařízeními.

 

Read all actualities

Stali jsme se plátcem DPH - ceny nezvyšujeme

S účinností ke dni 20. 12. 2014 jsme se stali plátci DPH. Všechny naše ceny zůstavají beze změny a jsou nyní včetně DPH. 

Podnikatelé, kteří jsou plátcem DPH, ušetří. Hodnotu DPH si mohou odečíst. Provize vyplácené ze zobrazování inzerce budou automaticky navýšeny o hodnotu DPH.

Read all actualities

Inzerenti mají o reklamu na Netspotech zájem

Probíhají jednání s různými inzerenty a můžeme říci, že v tuto chvíli již máme zajištěný dostatek inzerentů k tomu, abychom uspokojili veškeré Netspoty. Zvažujete-li tedy pořízení Netspotu za účelem pasivního výdělku ze zobrazovaných reklamních sdělení, vzhůru do toho. Naším cílem je postupně výši provize za každé jednotlivé zobrazení i proklik postupně zvyšovat tak, abyste z Netspotů měli co nejvyšší příjmy.

Read all actualities

Jak díky Netspotu získat nové zákazníky?

WiFi signál ve městě a zastávkách MHDMáte podnik v centru města poblíž zastávek MHD nebo zahrádek restaurací? Pak se vám otevírají nové možnosti k nalákání nových zákazníků.

Pořiďte si Netspot a pokryjte svou WiFi sítí přilehlou zasávku nebo zahrádku. Nabídněte tak lidem, kteří se zdržují v okolí vašeho podniku, free WiFi internet. Před samotným připojením k internetu jim díky Netspotu zobrazte svou reklamu či nabídku – nalákejte je tak k návštěvě vašeho podniku!

Pokud navíc naleznete způsob, jak lidi na přilehlé MHD zastávce nebo zahrádce sousední restaurace informovat o tom, že v tomto místě je k dispozici bezplatná WiFi, máte vyhárno.

S minimálními investicemi můžete díky Netspotu oslovit své potenciální zákazníky, kteří kolem vašeho podniku právě procházejí.

WiFi na zastávkách a zahrádkách

Read all actualities

Netspot má novou prezentaci

Webová prezentace Netspotu konečně dostala reprezentativní formu. Na tomto webu naleznete kompletní představení Netspotu.

V tuto chvíli ještě není plně připravené rozhraní pro inzertní využití Netspotu, usilovně na něm pracujeme.

Read all actualities

Nebezpečné routery v ČR

V poslední době se na Novinkách, Aktuálně v dalších mainstreamových mediích objevilo množství článků ohledně možnosti zneužití (napadnutí) routerů.

Důležitou zprávou je, že Netspotů se tento problém netýká. Další výhoda Netspotu.

Článek pro lajky

Odbornější článek zde

Read all actualities