News - Netspot blog

Beta verze administrace

Usilovně pracujeme na vytvoření nové a lepší verze administrace Netspotu. Věříme, že již brzo bude dokončená a uvedená do provozu. Malá ochutnávka toho, co nás čeká:

Read all actualities

Ochranná známka Netspotu

Máme schválenou slovní ochrannou známku Netspot! Netspot definuje jednoduchý přístupový bod k internetu společnosti Netspot s.r.o.

Read all actualities

Výsledky beta testování Netspotu

Během testování Netspotu v desítkách podniků v ČR nám přišlo mnoho podnětů ke zlepšení od našich klientů. Proto jsme se rozhodli změnit strategii. Netspot musí být jednodušší a cenově dostupnější!

Read all actualities

První placený inzerent

Získali jsme prvního placeného inzerenta a obchodního partnera. Je jím agentura Navečer s.r.o., firma spolumajitele zakladatele jednoho z největších internetových obchodů na českém trhu - kasa.cz. Více o našem novém obchodním partnerovi naleznete třeba zde.

Read all actualities

Testování Netspotů

Začínáme testovat Netspoty u 20 vybraných klientů. Věříme, že vše proběhne hladce a už brzy spustíme ostrý provoz.

Read all actualities

Beta verze Netspotu

Tak takhle vypadá beta verze Netspotu - miniPC. Prodejní cena je 7 000 Kč. Brzy se pustíme do testování, zájemci, prosím, hlaste se na info@netspot.cz.

18.11.2012

Přihlášky k testování byly uzavřené, děkujeme všem zájemcům!

Read all actualities

Alfa verze welcomepage

Připravili jsme první verzi úvodní stránky Netspotu. Testování probíhalo na noteboocích, mobilech i tabletech různých značek, abychom se ujistili, že na všech běžně používaných zařízeních to vypadá tak, jak má.

Read all actualities

Alfa verze administrace Netspotu

Odhalujeme alfa verzi administrace Netspotu! Naším cílem je možnost nastavení a konfigurace Netspotu nejen na PC, ale i na mobilních zařízeních. Jak to vypadá na PC i mobilu, se můžete podívat v následující fotogalerii.

Read all actualities